måndag 7 januari 2013

Planerar

Nu har hjärnan börjat arbeta på högvarv igen! Vi ska ju byta sovrum. Edit ska ta vårt och vi ska flytta ner. Vill inget annat än börja, men svårt att göra det själv.. Tyvärr. Hoppas att inspirationen smittar av sig lite här hemma!
Nu när vardagen är igång igen så ska det hända saker här!!

Har suttit och kollat runt lite på massa olika webshoppar, finns ju såå mycket fint till just barnrum. Vill ha ALLT!:) IKEA har en serie som heter PYSSLINGAR som jag fastnat lite för.
Vet inte om det bara finns detta som jag hittade på hemsidan.

Edit ville ha samma tapeter och det tackar jag för. Eller det vet vi ju inte än, haha. Hon hinner säkert ändra sig innan vi kommit dit! Är på jakt efter en pigtittare, så om ni har nån ståendes nånstans hör av er! Edit ville nämligen ha ett fult prinsessminkbord i julklapp. I plast.. Hur länge håller det tror ni? Nu ska jag måla om ett skrivbord och ställa en spegel/pigtittare ovanpå. Det kan hon ju ha så mycket längre.
Pratet om toaletten nere fortskrider också. Det är inte så jättemycket jobb har vi kommit fram till! Skönt :) Vill ha det enkelt, så panel på väggarna, golvet vet jag inte riktigt än. Ska kolla hur trägolvet ser ut som ligger där. Är inte det alltför fult så målar jag det bara tror jag. Eventuellt rutigt! Eftersom det är så litet så klarar jag nog av det. :) Toan måste vi ställa i hörnet, så trångt är det ;) Och ett smalt tvättställ, såg ett på Rusta som är 22,5 cm bara. Med skåp under. Men vad jag svamlar nu!

Förresten, barnen är på dagis!! :)) Tyst och stilla här hemma idag!