lördag 1 januari 2011

Nyårsdagen

Jag gav inga nyårslöften utan jag kommer att köra på som tidigare, men med mer disciplin! Nu kommer vi köra stenhårt med matsedlar. Känns skönt. För det finns inge jobbigare än att man ska fundera på vad man ska laga och klaga på att det inte finns nå mat hemma. Och den 12:e börjar ju ZUMBAN också!! Känner det på mig att det år kommer bli det år då jag kommer att komma ner till min Önskevikt!! Är inte så mycket kvar, men desto svårare då. Nu ska inget få hindra mig så jag håller alla tummar och tår att vi får vara friska och krya!!

 

Vi tackade nej till resan vilket såklart känns förj**ligt, men det hade inte funkat med jobb och allt runt om. Tyvärr.. Nu ser jag bara massa reklam på TV:n för alla omöjlig resebolag.. Kul då? Ledsen Jaja, är inte så mycket att göra åt saken.

 

Gårdagen var vi här hemma och åt god mat med några vänner. Glömde såklart att ta bilder på maten för den var så god! En smarrig Räkcocktail till förrätt. Lite olika kött och hasselbackspotatis med en fetaostsås och Bea, sallad. Till efterrätt hade jag gjort blåbärsfras, mmm. Skulle lätt kunna göra det idag å Ler

Var meningen att vi skulle börja skotta taken idag, men nu har pappa kört sönder lastbilen, IGEN.. Så F måste väl iväg antar jag.. Vet inte vilken gång i ordningen denna vinter den går sönder. Det är en veteranlastbil och orkar väl inte riktigt med all körning som varit och är i vinter. För det börjar blir dags att få bort snön på uthusen, är minst 1 meter snö… Suck, bara svälja höjdrädlsan och skotta det.

 

Så på återseende

2010 i bilder

Har suttit och kollat igenom bilderna som vi tagit under 2010. Är jättesvårt att välja ut 1 bild för varje månad, men jag ska ge det en chans;

 

DSCF2882DSCF2901

DSCF2928DSCF3119

DSCF3370DSCF3547

DSCF3671DSC_0404

DSC_0685DSC_0411

DSC_0682DSC_1082