torsdag 16 februari 2012

-15,9

Svinigt kallt igen!? Var ju så behagligt igår med några minus bara. Hoppas det blir lite varmare när solen kommer fram=)
Torsdag idag vilket betyder att vi tar helg i eftermiddag. Ska åka och fixa lite mer inför imorgon när jag lämnat barnen. Det är nämligen tjejmiddag som står på schemat imorgon kväll =)
Vi passar på och är i svärmors hus då det bara står tomt. Skönt att inte behöva tänka på att vi kommer störa någon. Eftersom nästan alla har barn hemma så är det svårt att få till det att träffas tycker jag. Och vi tjejer gör alldeles för lite saker tillsammans. Gör det enkelt och beställer pizza. Ska göra en smarrig efterrätt och sen blir det väl lite snacks å =)

IMAG0465

Pläd och kuddfodral från Madame Nyberg. Mjuka, sköna färger.

Kanske ska berätta om gårdagen också?=) Var på intervju på Inagården i Tärnsjö. En gruppbostad för personer med “aggressions-, konflikthanterings- och utagerande problematik”. Även personer för öppen psykiatrisk tvångsvård och öppen rättspsykiatrisk vård.
Låter jätteintressant och lärorikt. Är säkert psykiskt påfrestande för personalen ibland, men förhoppningsvis vänjer man sig lite. Jag ska testa på och gå några dubbelpass för att se hur det är. Man måste ju testa för att få en uppfattning. Fick verksamheten förklarad för mig igår, men det blir ju bara korvstoppning med så mycket info på en gång =)
Jag får återkomma senare då jag vet mer =) Kommer bli ovant då jag inte arbetat sen 2007 =O)

Nu måste det plockas ihop kläder och borstas lite tänder =)

                                 KRAAAM