torsdag 9 februari 2012

Gardiner

Åkte till IKEA idag, fick inte nog igår haha. Har länge letat efter tyg till barnens rum. Stackarna har ju inga gardiner alls. Kanske risk för att det ser ut som bebisrum, men tror det kan bli fint. Barnen har ett fönster var så då får dt bli ett rosa och ett blått fönster =) Funderar på om jag ska sy några enkla hissgardiner. Är ju inte så svårt egentligen, bara jag får får sitta ifred så.


Barnen har äntligen somnat efter en dryg nattning. Dom var en anings övertrötta. Men nu är det mammas tur i soffan. Fredrik  är och tränar så jag får göra vad jag vill! =) Ska klippa lite vimplar i väntan på Biggest Looser.
Visar mer imorgon vad jag handlade igår.

 

 

Kraam

Shopping =)

Kerstin och jag åkte till stan efter dagislämningen igår. Dags för en liten shoppingtur! Längesen =) Började på DollarStore där vi hittade lite gott och blandat. Jag köpte nya tallrikar och assietter, Inte så bra bild, men fina är dom. Och goda att äta på med för den delen =)
Kuddfodralen hittade jag hos Madame Nyberg, måste nog köpa några vita också! Ev. några till i beige. haha
Vi tänkte åka till Erikshjälpen, MEN så klart hade dom inte öppet på onsdagar.. Suck. Åkte vidare till Röda Korset uppe på Brynäs. Fanns en hel del där, men jag blir liksom blind. Hittade iaf detta. Röda flaskstället tror jag att det är, 10 kr. Det kommer jag att måla svart först och sen vitt. En tidningshållare kanske? Hittade två små rostfria fat som jag tänkte barnen skulle få till sitt kök. En ljussläckare och några gamla bestick. Allt detta för 33kr!? Nåt att snacka om?! Icke =)

IMAG0437IMAG0444

IMAG0445IMAG0446

Blir en vilodag idag. En välbehövlig sådan tror jag. Zumban igår var helt sjukt roligt. Jag fick sån energi av några låtar. Kan inte beskriva! Ny koreografi till Danza Kduro som var riktigt rolig!! Öva lite tills söndag =)
Nu väntar en dust med trotsiga barn, snart dags för ytterkläder.. Blää, helt hopplöst att klä på en lealös pojk overall.. Behöver jag säga mer?
Jag åker nog till IKEA och köpis sen. Känner för att ta en till shoppingtur, haha

See you