torsdag 13 maj 2010

Vad köper man?

Ja, vad köper man till en 2-åring?? Har total idétorka och fröken fyller på onsdag.... Behöver jag nämna att jag börjar bli stressad?!
Leksaker har hon i överflöde så det vill vi inte köpa, får säkert nåt sånt paket. En juniorstol ska hon få vet jag iaf. Kläder känns ju inte så skoj, det får hon ju ändå av oss. Att det ska vara så svårt!

Och på tal om leksaker så måste det rensas en hel del på den fronten.. Hur gå tillväga? Ser ju vad hon leker med så det är väl inte så svårt egentligen.. Gäller bara att GÖRA det för inte försvinner sakerna av sig själv!!!

Var på loppis idag, en snabbis bara. Var inte så mycket heller, men fy va skit man har hemma. Behöver såå mycket tid för att få bort allt... Hoppas hinna börja röja på allvar under sommaren!

Har hämtat ut Ladies Night biljetterna idag! :)




Tidig morgon som vanligt i detta hus, men ännu tidigare idag! Kan inte förstå hur nån kan vara så morgonpigg och GLAD när man vaknar. Edit är ju så söt när hon är på det humöret.
Tycker ändå att livet hemma med 2 barn går bra, men nog tar det tid att komma in i det!
Varit hemma själv i snart 3 veckor och måste säga att jag är stolt över mig själv! *klapp på axeln* Visst skulle jag vilja göra så mycket mera, men det kommer. Känner mig inte direkt redo för en tur till Köpis själv än om jag säger så. Skulle säkert funka, men som sagt det är onödigt att utmana ödet..

Nu får veckorna rulla på lite fortare så det blir semester nån gång!! Ska bli så skönt och komma iväg några dagar. Eftersom båten går klockan 7 på morgonen så åker vi troligen ner dan före och sover hos lillasyster. Kul och träffa henne lite å! Hoppas hitta lite skoj på taxfreen å :) Nån som vet hur shoppingen är i Åbo? Jaja, de visar sig.

Är loppis på schemat idag om vädret tillåter då. Ser inte så ljust ut för tillfället tyvärr..
Kanske ska fråga mormor om hon vill följa med till Barnens Hus istället, måste ju hitta nåt till Edit!! Att det ska vara så svårt och komma på nåt?! Då kn ni ju förstå att det är ännu svårare när alla fråga vad hon önskar sig.. Inte vet ju vi vad hon önskar sig :)
Vill få ordning på gungställningen, lekstuga, sandlåda osv osv.........

Nu är lillgrabben hungrig!