torsdag 13 maj 2010

Vad köper man?

Ja, vad köper man till en 2-åring?? Har total idétorka och fröken fyller på onsdag.... Behöver jag nämna att jag börjar bli stressad?!
Leksaker har hon i överflöde så det vill vi inte köpa, får säkert nåt sånt paket. En juniorstol ska hon få vet jag iaf. Kläder känns ju inte så skoj, det får hon ju ändå av oss. Att det ska vara så svårt!

Och på tal om leksaker så måste det rensas en hel del på den fronten.. Hur gå tillväga? Ser ju vad hon leker med så det är väl inte så svårt egentligen.. Gäller bara att GÖRA det för inte försvinner sakerna av sig själv!!!

Var på loppis idag, en snabbis bara. Var inte så mycket heller, men fy va skit man har hemma. Behöver såå mycket tid för att få bort allt... Hoppas hinna börja röja på allvar under sommaren!

Har hämtat ut Ladies Night biljetterna idag! :)




3 kommentarer:

Nina -Mamma till Theo & gravid i v 38 sa...

några förslag :) pussel, fiskspelet (fiskar som åker runt och öppnar munnen ska fånga med spön), leklera med tillbehör, fingerfärger lite sådant man sällan köper men som kan göra barn upptagna länge och roade :)

Anonym sa...

En trehjuling så klart eller en pool eller så som ni kan ha ute i sommar om ni inte redan har det. Sedan kan ni ju köpa en gunga, rutschkana eller nå andra ute grejer som ni kan roa er med hela sommaren.

Furulundskan-Bettan sa...

SVAR: Anonym: Trehjuling har vi 2 redan och pool. Funderar på en rutschkana till slut.
Vår fröken är ju liksom nöjd med vad som helst egentligen :)