måndag 12 mars 2012

Hej hopp!

Men hörrni vilket väder!!!! =) Helt underbaart. Hoppas det håller i sig nu och att vi slipper busväder som var i lördagskväll!
Packade in barnen i vagnen i morse och gick till dagis. Blåste lite, men det kändes i luften att det var varmare =) Tom vagn och medvind hem så flög jag nästan, haha.
Bytte om och gav mig ut på första passet, 5 km på 12 veckor. Hoppar över några veckor eftersom det här programmet är anpassat för helt otränade typ. Och så otränad är jag ändå inte, hihi. I alla fall så är det inte att rekommendera att gå ca 6 km med dubbelvagn alldeles innan, haha. Benen var som två betongklumpar hela vägen. Plus att det blev mycket ben på zumban igår. Och PLUS att jag inte är helt frisk än! Nu blev det mycket, hänger ni med?? =)
Får göra så hr i fortsättningen. Åka bil till dagis måndagar, gå tisdagar, åka bil onsdagar och gå torsdagar. Kan nog vara bra om jag får röra på benen dan efter. Jag får alltid super träningsvärk framsida lår när jag springer. Men nån gång ska det väl gå över?!
Ska ge detta en chans nu har jag tänkt. Har alltid haft svårt för att springa, men det gäller ju att komma över den där tröskeln.

Ska åka och hämta ut ett paket nu tänkte jag =) Spännande, haha. Tänker inte berätta vad, hehe.

                                      Ut i solen och njut nu!!!