onsdag 7 oktober 2009

TV kväll?

Idag blir TV för hela slanten! Men lite stressigt, Bonde söker fru 20:00, Arga snickaren 20:00 och STHLM Arlanda 20:00... Hur ska detta gå? Och oftast är reklamen samtidigt också. Det har dom allt tänkt på! Få kolla på nätet en annan dag eller repriser.



Som dom flesta vet så är oktober bröstens månad. Många butiker kör olika driver som skänker en del till Bröstcancerfonden. Jättebra tycker jag! Så passa på och gör en bra sak, köp ett rosa band eller varför inte Ahlgrens rosa rattar!



Hittade en del i Valbo igår. Blev dyrare än jag hade räknat med.. Men så är det att ha småbarn. Edit har fått en röd fin Everestjacka, svarta höst/vinterstövlar lite vantar och ullstrumpor. Ska leta reda på ett par svarta täckbyxor också tror jag. Få se vart det lutar. Jag hittade ett par stövlar, inte alls dom jag kollade på förra veckan. Dom fanns tydligen inte kvar. Blev en liten klack iaf, men inte skyhög alls!! Inte alls så tokiga. En tunika och cardigan till kryssningen också. Tror jag ska ha dom iaf, men jag hinner ju ändra mig än.. Hopplöst med kläder nu tycker jag. Vill bara att magen ska synas ordentligt, blir så mycket enklare med då. Nu är magen bara mjuk och dallrig... På ett fint sätt ändå då :)

Nu väntas det lite tacos. Magen skriker!!