lördag 25 september 2010

MODEVISNING!


Klockan 15 börjar modevisningen på Folkets Hus! Kommer bli jättebra tror jag!!

Tur för er som hunnit köpa biljetter :p

Jag kommer att stå och dela ut lite reklam att läsa före showen :) Hoppas få några napp på nya kunder. Bra att man visar sig på såna där tillställningar. Skulle varit kul och haft med lite och visa, men nu ska vi koncentrera oss på Capri's kläder! :)


Måste fixa kameran så den är redo, mena rensa minneskortet! Packa ner broschyrerna på nå smidigt vis också. Vädret är ju inte på min sida idag, få se om jag kan stå på trappen under tak iaf :)


F slutade tidigare igår så vi åkte till Valbo för att beställa kakel och klinkers. Det gick bra! Blir vitt kakel 7,5x15cm med fasad kant. SNYGGT! Ett grått klinker, 10x10cm tror jag det var.

Vidare mot det stora GULA varuhuset för inköp av diskbänk, bänkskiva, blandare m.m. Inte alls det lättaste och vi blev inte alls nå klokare.. Blidde hemresa och mäta ännu mera. Inte lätt med gammalt hus med konstiga mått! Från början hade vi bestämt att vi skulle ha en hel diskbänk, rostfri. Men nu vill vi ha bänkskiva med inbyggnadsho, blir snyggast så! Men att välja bänkskiva gör man ju inte på 5 minuter direkt heller.. Att det ska finnas så mycket att välja mellan!!!
Denna är valnötsmönstrad laminatskiva, lätt att rengöra. Finns också som ekmönstrad. Vill INTE ha ek i massivt trä för alla fläckar som blir och det ska oljas och donas.. Nej, tacka vet jag laminat! Men ändå då, blir det för mörkt med valnöt?? Väggarna blir vita, golvet blir ljusgrått och skåpdörrarna är gråblå-aktiga.. Tror inte det faktiskt. Mm, får suga på den karamellen en stund till.