måndag 12 augusti 2013

Vecka 1

Så kom måndagen och dags för första vägningen. Nervöst som vanligt! Hade inte allt för stora förhoppningar, men vågen visade -2,4kg!! Jo jag tackar jag! Hepp Hepp, bara och fortsätta såhär!!!
VI är grymma och förtjänar alla minus vi kan få!! Må bäste kvinna eller man vinna!

Just ja, sprang faktiskt fram till gymmet, körde lite axlar och triceps och gick sen hem! Känner mig NÖJD! Enligt mitt kaloriintag idag så har jag förbrukat 331 kcal, så idag har jag verkligen gjort av med mer än jag stoppat i mig! Känns också bra!
Nu duschen!!

Tog en sån här på väg hem då jag inte hann med nån middag. Riktigt god faktiskt! Kanske lite konstgjord smak, men helt OK! Kan tänkas bli fler ;)

Nervös dag

Kommit hem för lite lunch nu. Lämnade en lite ledsen tjej, men hoppas att det gick bra och att hon fick i sig lite mat hon med! Har varit med på Nyckelpigan hela förmiddan, men hon lekte mer och mer med dom andra barnen. Hade tur, Selma var där!
Ledigt imorgon så kör vi på onsdag igen! Då kommer det fler från Hedesundagården också :)
Harry däremot hade knappt tid att vinka hej då han! <3

Dags för första vägningen ikväll.. Vet inte alls vart jag står, men detta är bara början iaf!! Funderar på att ta löpturen fram till vägningen. Är dags för andra passet vecka 8 idag så de skulle väl passa bra de. Kanske kör lite mage efteråt.
Fixa lite här hemma innan jag åker fram igen

Enkel sallad. Ca 215 kcal