måndag 10 oktober 2011

Projekt

"Nya" soffbordet. Förebild.
Ser ni bladrankan? Få se hur mycket av den som kommer skina igenom färgen. Antingen blir dom ifyllda eller så skriver jag nåt annat. Tips på vad?

Nu drar jag mig till sängen!!
Published with Blogger-droid v1.7.4

HARRY!

Junior har namnsdag idag! Hade jag helt glömt bort, lika som att jag glömde att han blev 1½ år i fredags.. Nu börjar den lille mannen bli stor : ) Svängde ihop lite pannkakor till lunch åt dom idag.
Nu sover dom båda ute i vagnen efter en lite jobbig natt. Edit kom över runt 00 tror jag, var lite ledsen. ag gick tillbaka med henne, dröjde inte länge förrns hon kom tillbaka och ville byta blöjan. Hon la sig på madrassen bredvid mig. Vi somnade om. Till klockan 02 kanske.. Vaknar av att hon kräks!! Min absolut största fasa!!!! Var inte så mycket, men hon blir jätteledsen när hon kräks. Upp in i badrummet och klä av henne. Harry vaknar mitt i allt. Fredrik bäddar rent.
Det kom inge mer, men hon var kinkig och ledsen. Vi somnade väl om till slut. Dryga katter som tyckte det var dags att leka och jobbiga halvslöa flugor som surrade!!

Jag börjar känna mig lagomt mör nu.. Till råga på allt märkte jag att frysdörren stått lite öppen så det var fullt med is… Ur med allt och ner i stora frysen i källaren.. Av med strömmen och vänta på att det börja tina. Nu är det inte så mycket kvar som tur är. Skönt på sätt och vis för jag kommer mig inte för att frosta av den om jag borde heller..

Finns ju massor som vanligt jag borde göra, men jag tvättar iallafall! : ) haha
Skulle behöva fota lite kläder och lägga ut på FB, finns flera köp&säljsidor där. Tradera orkar jag inte hålla på med just nu känner jag.

Nu ska jag titta lite i Se&Hör, haha. Kunde inte låta bli att köpa den : )

 

 

 

                                                                Kraam!