lördag 14 januari 2012

Bilder

Här kommer en bild på 1 get. Haha. Dom var störtsköna. Edit tyckte dock att det var lite läskigt med getabocken som nafsade lite för mycket på mamma. =) En av killingarna var väldigt kärvänlig och gosade rikligt med alla.

get

 

 

hall

Kommer mer och mer panel upp i hallen nu! Blir så ljust till skillnad mot dom mörka osb-skivorna som sitter bakom. Ev. kommer elektrikern imorgon och drar lite el. Här ute blir elen infälld. Skönt och slippa se alla kabla!
Var och hämtade massor av paket igår. Hade lilla julafton där ett tag! En del ljuslyktor i fattigmanssilver, porslinsskärbräda, gammal diabildslåda-så snygg! Väggklocka, vägglykta m.m. Sen en tradera-vinst, en skansenlampa. Jättefin! Nu ska jag bara komma på vart den ska hänga =)

Jag och Edit är nyduschade nu. Vilket buspaket denna fröken är. Så full i bus. Hon kom på att hon var jättekissnödig då jag sitter och kissar. Upp snabbt och dit med Edit. Nej, hon skulle bara fiisa lite sa hon. Haha! Vidare mot duschen och då säger hon igen att hon är kissis. Ner på pottan och vips så kom det kiss! Blir mer och mer att hon hinner säga till innan, men bara när hon har blöjan på. Har hon bara trosor på så hinns det oftast inte med. Det kommer väl, men jag vill så gärna att hon slutar helt med dom snart. Inget man kan skynda som sagt.

Blev dryga timmen på gymmet på eftermiddagen. Skönt och ha de gjort. Imorgon är det zumba igen!!
Strax ska jag gå upp med Edit och sen blir det lite ölkorv och getost =)

Trevlig kväll på er!

Utemys

Lastade granarna på taket och åkte till Maria i Fors. Hennes getter äter nästan upp hela granen, ja barren, kvistar och barken iaf:) Grillade lite korv och provsmakade ölkorv på getkött och getost. Verkligen goda! Mamma köpte både korv och ost som jag fick. Ska vi mumsa på ikväll!

Knäppte inte så mycket kort. Några med kameran, visar dom ikväll. Bjuder på en tös upptagen med godispåsen!

Nu blir det gymmet!!


Published with Blogger-droid v2.0.3