måndag 6 december 2010

Trött

Hemma är bäst, så är det bara. Helgen har varit kul, men jobbig. Började hosta igen och resan ner var rätt så seg.. Fick otrevlig hostattacker titt som tätt. Tur att vi båda var förkylda, hostade varannan gång. Haha, lite komiskt.

 

Vi tog en shoppingsväng på fredagkvällen, dom hade öppet till 20. Då klarade vi av det mesta som inte var till oss. Blev mest leksaker och sånt. Gissade att det skulle vara trångt där på lördan. Gick inte ens i närheten av den avdelningen sen. Det var nog rätt så smart känns det som. Men visst var det mycket folk.. Det är det väl alltid där. Inte så fullt så det inte gick att gå. Man tycker inte att man plockar i så mycket i vagnen, men tydligen gör man det!? Hehe, dyrt? Visst, men det blir samma pengar av att handla här hemma. Har laddat upp lagret med tandkräm, tandborstar, deo, schampoo, balsam, duschcreme, tops m.m. Har en garderob utanför toaletten som är proppfull nu! Känns bra Ler Och det är så skönt att ha ett och samma ställe för allt sånt där.

Tyvärr var det dåligt med barnkläder, eller inte dåligt. Men dåligt med storlekar till mina troll. Blev 2 par byxor, 1 jacka, strumpor och pyjamaser till Edit och lite tröjor, mysbyxor, jeans, cardigan, bodys till Harry. Blir iaf till att åka till Köpis för att hitta nå kläder till julafton. Haha, som om jag inte borde vara urless på shopping?!? Nej nej, det dröjer. Och det var faktiskt längesen jag var där. Åker på onsdag. Ska försöka hitta nå festligare till mig själv också. Ska på julbord den 18:e och vill ha nå annat än jeans och tröja känner jag!

Kommer inte att lägga ut nå bilder på inköp, MEN det bästa köpet tror jag är NUSNÄS 4-armad ljusstake! Vilken skillnad på pris!! JAg köpte TVÅ!

 

Go natt!