tisdag 16 mars 2010

Tisdag

Fick äntligen håret gjort igår! Lite ovant med kortare, men det går nog över snart. Fick det lite ljusare med slingor, var ganska trött på att bara ha EN färg. Slingor gör ju underverk!

Har ganska ont till och från i magen nu. Kommer som knivhugg liksom. Måste tänka på vart jag åker nu och om jag har Edit med mig. Skulle väl vara höjden av otur om det blev nåt när vi är själva nånstans!! Så nu får vi stanna hemma...

Blivit stopp i rusten IGEN! Kanske blir slipat imorgon. Fredrik hade brandövning igår kväll och ikväll åker han bort och får Twinrix-vaccin. Också genom brandkåren. Är bra att dom får såna där sprutor.
Iaf då så är det lite slipande kvar innan vi kan börja grunda de blå väggarna. Är säkrast att göra det när det ska upp ljusa tapeter även om dom har god ljussäkerhet! En enkel åtgärd så man slipper se det skina igenom. Och efter grundningen så är det ju nästan bara tapetseringen kvar!! Ja, det är väl liite mera som ska göras då! Men nästan. :) Ska bli så skönt med ett ljust sovrum igen, och hoppas jag kan få till det någorlunda lika mysigt som i fantasin.
Kommer ha spjälsängen vid min sida, ska försöka ta bort ena gaveln så att det bara är att flytta över bebis vid amning. Visar sig om det funkar. Annars är det väl inte så jobbigt att gå upp och lyfta upp den lille heller.

Åhh, det slog mig just att SNART är vi 4 i vår lilla familj! Ska bli spännande och se hur Edit reagerar, både roligt och skrämmande. Blir ju helt annorlunda från att gå som den "enda" som får uppmärksamhet till att klara sig mera själv. Har funderat på att köpa en docka med tillbehör som nappflaska, blöja, napp och sånt. Så att Edit kan sköta den samtidigt som vi sköter bebisen. Självklart ska hon få vara med och hjälpa oss med liten också. Tror det största felet man kan göra med syskon är att stänga dom ute. Klart dom måste få vara med och utforska vad det är för en liten ny människa som kommit från "ingenstans"!

Nu ska jag göra mig iordning för lite kyrkislek, i den mån jag orkar leka då :)