måndag 8 november 2010

Sjukstuga

Japp! Så blev det. Kände mig riktigt risig igår kväll, somnade i soffan. Harry vaknade runt 2:30, då hade jag superont i halsen och dunkande huvudvärk. Huvudet måste varit minst 10 storlekar för litet!!
Harry somnade om till sist. Då har även Edit vaknat och sprungit runt en del. F gick in till hennes rum och sov med henne. Jag var klarvaken så jag surfade lite.. Huvudet var lika tungt när jag vakna sen och är det fortfarande..

Få se hur ögoninflammationen utvecklar sig, om det nu är det. Men skulle tro det.. Tyvärr. Nu ska jag inte klaga för vi har klarat oss bra peppar peppar. Kan bara tänka mig hur det hade varit om Edit gått på dagis.. Blir ett senare problem det! :)

Satt med lilldatorn igår och la upp bilder på köket här på bloggen. Men jag hann somna mellan varje bild! :D haha. Få se om jag hinner ikväll. F har brandövning, igen.. Och imorgon kväll har dom nån genomgång på några olyckor.. Så är det inte det ena så...

Kommer mer å mer att skriva till på shoppinglistan till Gekås!! Ujuj :p Ser framemot det riktigt mycket nu! Gäller bara att komma på lite julklappar. Nu köper ju inte vi till oss vuxna så det är rätt enkelt, men ändå!
Jag har sagt nej till leksaker åt barnen. Det behövs INTE fler såna här, men det kommer man ju inte undan. Men försöka undvika det iaf!
Det som vi önskar oss (jag) är inredning till barnens rum. Även lekrummet här nere. Kläder är GIVET! Harry har nästan inget i 74 som inte är ROSA, haha. Hade väl tänkt försöka undvika det till honom :) Så det är ju väldigt passande att det blir en tur till GEKÅS!!!