söndag 13 maj 2012

Klarade mig inte

Vaknade i natt och kände att det inte stod rätt till. Dålig i magen… =( Sen kom kräkningarna.. Suck!! Jag som hade hoppats på att det var nåt barnen fått i sig.. Gick över ganska fort så jag får vara glad över det. Kräktes sista gången vid 07 tror jag. Fick sova sen till och från till långt in på förmiddagen. TACK! Det behövdes nog om jag säger så. Tog en dusch och det gör ju en så mycket piggare! Lite oroligt i magen, men så är det ju efteråt. Nu sitter vi bara och väntar på att F ska bli sjuk å.. Men han klarar sig har vi sagt!!!!

Vi har inte tid att vara sjuka nu heller! Våren på intåg och massor med saker i kalendern! Till och börja med fyller ju Edit på lördag! Stora tjejen!! =) Sen är det olika möten på dagis – utvecklingssamtal och föräldrarådsmöte. Gårdsfest den 24 och sen är liksom nästan JUNI!?! Sommaren kommer bli kort när det inte blir nån vår ju!!

Nu är vi anmälda till Hedesundarundan som går av stapeln nästa söndag, alltså den 20 maj. Kl. 14 på torget. Uppvärmning 30 min. före.
Jag tar Harry i vagnen så får nog Edit cykla. Inte orkar jag springa 5 km heller! =) Jag ser det som en rolig grej, att umgås lite. F ska springa han =)

Håller på och får rethosta igen.. Sällan då! Nu får det bli sommar så vi slipper lite sjukdomar! Och jag ser fram emot att småbarnsåren med all möjliga sjukdomar är borta (snart), haha.