fredag 16 mars 2012

Test

Provar uppdaterad Apple.


Published with Blogger-droid v2.0.4

SOOL!

Det värmer på riktigt skönt idag =) Jag och mamma packade ner barnen i vagnen och gick fram till ICA. Barnen gick en bit och åkte en bit. Hit och dit. Tog lång tid fram =) När vi kom fram till rondellen såg vi en klump som vi trodde var snö. Jag går fram och kollar då plötsligt “klumpen” vrider på huvudet!! Det var en liten liten uggla! 20 cm hög kanske. Tror det var en pärluggla. Närmar mig lite för att kolla om det var skadad, men då flyger den iväg mot åsen. Trodde väl aldrig att man skulle få se en uggla mitt i byn mitt på ljusa dan =) Vet inte riktigt om barnen hann uppfatta vad det var.

Hämtade ut ett paket så nu är Fredriks present komplett =) Ska slå in det innan barnen ser för då skvallrar dom väl bara antar jag, haha.
Ska på fotvård ikväll, skönt och välbehövligt. Det slits en hel del på fötterna med all träning osv. Köpte hem Babyfoot, nå påsar man stoppar in fötterna i och sitter med det i 2 timmar. Sen efter några dagar så börjar dom döda hudcellerna att peelas bort. Processen ska vara klar efter ca 14 dagar. Ska ta mig tid att prova detta också! Men att sitta still i 2 timmar, ja det måste ju bli en sen kväll det =)
När jag lagt Harry kom jag på Edit snarkandes i soffan nere =) Tröttsamt att gå och springa ute nu. Solljuset gör en trött, det känner jag å!

 

Ska göra lite bestyr nu innan hon vaknar tänkte jag!