tisdag 6 september 2011

Gammal?

Bör man känna sig gammal när det är dags att förnya körkortet?? Nej tycker jag : )

DSC_0620

 

Var jättejobbigt vid lämningen i morse.. Kunde inte hålla tillbaka tårarna : ( Hoppas verkligen att det blir bättre snart! Det börjas redan i hallen då vi tar av oss skorna. Ibland när vi svänger in på vägen till dagis.. Det gör så ont i mig när dom är så ledsna. Även fast jag vet att det går över så fort jag gått så blir det ingen rolig start på dagen. Ringde på förmiddan och hörde hur det gått. Inga problem så då kunde jag slappna av!
Åkte faktiskt iväg till kyrkis sen. Kul och träffa alla mammor igen. Har ju inte blitt så mycket med det i sommar. Och så skönt det var utan barn ;p, missförstå mig rätt nu : )
Bestämde med några mammor där att vi ska köpa gymkort på ortens gym. Det har öppet hus på lördag så då passar vi på! Är ju jättesmidigt att åka och träna direkt efter dagislämning. Om det blir 3 dagar på rad vet jag inte än. Behöver ju inte köra stenhårt. Lite väl ambitiöst kanske?! : )

Nu lite lunch sen blir det nog cykeln fram och hämta busfröna. Ser ut att blåsa för mycket för en promenad med vagnen.

 

 

 

Kraam!!

Dags och gå upp?

Edit tyckte det var dags att vakna nu strax före 06:00. Är väl inte så farligt tidigt egentligen, men fröken somnade mellan 22:30 – 23:00 igår.. Vet inte alls var det va. Bara låg och vred och vände på sig. Snyftade och gömde ansiktet i händerna.
Kanske är bytet av säng som ställer till det lite? Till sist så la vi oss på madrasserna (dom får stå kvar en stund till). Där somnade hon ganska fort! Stumpan min Rött hjärta

Vaknar till ösregn.. Blää! Kommer på att tänka på sagan vi läste igår. Där regnade det i 30 dagar och 30 nätter. Vi får hoppas att det INTE blir så här med! : )

Känns i ryggen idag lite, härligt med träningsvärk!!!! Längtar tills imorgon då jag tänkte zumba! Får ta det lugnt!!
Nu kokar äggen snart!!!


Kram Kram