onsdag 12 december 2012

Go natt

Ja som många andra nämnt så är det ju 12-12-12 idag. Många har sagt JA till varandra både på bröllop och frierier kanske :) Hade inte ens reflekterat över detta datum jag..
Harry är piggare, eller det har han ju vart i princip hela tiden. Bestämde idag att dom får vara hemma resten av veckan också. Känns onödigt att dom ska gå två dagar och kanske få nå mer baciller. Bacillerna finns ju så klart kvar på måndag också, men ändock så har det gått några dagar till. Denna magsjuka verkar vara jätteseg.. Man kan ju lätt misstänka att det är alla dom här snälla föräldrarna som lämnar barnen alldeles för tidigt efter just magsjuka.. Vad vet jag, bara en känsla. Verkar vara så på alla förskolor mer eller mindre. Självklart har många jobb att gå till, men sjukdom är ju ändå sjukdom tycker jag!
Just nu önskade jag att jag hade ett jobb att få till så att F kunde få stanna hemma nån dag, det är väldigt krävande att vara hemma och hålla sig inne. Inte lätt att förklara detta heller.. Det är mycket som ska föras på en dag, men med ganska tjatiga barn blir allt nästan en börda:( Jag blir sur och tvär och tappar tålamodet lätt. Men nu så ser jag ljusare på tillvaron.
Imorgon ska vi gå ut en sväng om kylan tillåter det tänkte jag. Låta dom leka av sig lite. Harry har ju varit inne en vecka nu, stackarn! Och Edit tycker jag så synd om. Hon missar luciafirande på dagis imorgon. Dom skulle gå över till tandläkaren och sjunga för dom.. Gör ont i mammahjärtat att hon missar det.. Mycket skuldkänslor nu :( Kan inte hjälpa det..

Och inte har det varit lätt att tänka positivt dessa dagar att vi andra klarar oss och att Harry blir frisk snart! Jag har ju tåg bokat på lördag ner till Stockholm. Sova hos lillasyster en natt. Shoppa och prata skit. Som jag sett fram emot det, men som det ser ut så kan jag åka! Håll tummarna!!
Nu måste jag genom duschen och sen sängen!