torsdag 7 mars 2013

Vårnytt

Tror jag vunnit kampen mot snoret nu! Eller ja nästan iaf. Tappade räkningen efter x antal snytningar nu på morgonen. Kroppen känns mycket piggare så idag blir det promenad efter dagislämning. Harry ska också gå! De ni?!

Suttit och kollat på lite kläder åt barnen som vanligt :) Båda två växer så det knakar så det måste införskaffas mera mera.
Edit behöver nya skalkläder, jacka och byxa. Harry får ta över hennes så nu gäller det väl att inte köpa den mest rosa jackan jag hittar! Haha.
Inte lätt att ärva efter en storasyster inte :) Edit hade en röd jacka förra året så den funkar ju. Nu vill jag inte dela in barnen så hemskt efter färg på kläderna, men nån gräns finns det faktiskt.

Går framåt i sovrummet också. Har inte fotat på ett tag nu när det som gjorts inte direkt synts. Men nu sitter all panel upp, dörren isatt. Den är från Landa (svärmors hus). Kul att återanvända. Tapeterna ligger i Gävle och väntar. Men först ska golvet slipas, taket målas, fönstren målas. Vet inte när jag ska måla golvet.. Visar sig när det passar sig..

Skrev ju tidigare om att ett företag sökt praktikant som skulle leda till sommarjobb osv. Tror ni dom har ringt nå då? Nej.. Hoppet är ju det sista som överger en, men det börjar kännas lite kört nu :( När ska det vara min tur då??