tisdag 17 november 2009

Trött på detta gråa..

Är nog inte ensam om att må dåligt i detta ruskväder vi har runt oss!? Är så otroligt less, finner inte ord!! BLÄ
Orkar ju inte göra nånting, vill bara ligga i soffan och dra upp täcket.. Men men.

Har kommit på nu att jag vill ha en friggebod att ha som "butik". Skulle vara så skönt att ha kläderna uppe och det underlättar ju för kunder som vill komma hem till mig och kolla. Tanken är ju att utöka, men det tar nog tid.
När lillebror/syster kommer blir det väl inte så mycket tid, men då är det ju ypperligt att ha allt framme liksom. Allt går att lösa!

Och som vanligt när jag har planer så är ALLT klart i huvudet redan. Hyllor och klädstänger. Bra förvaring för reklamartiklar m.m. Gärna en liten fikahörna med flera sittplatser. Mysig belysning, fast bra belysning i provrummet! ÅH, vill vill!!!!

Måste nog gå upp och kolla hur det går med nattningen nu, fröken våran har bestämt sig för att vara svår att natta nu.. 1½ timme är inge ovanligt att det tar innan hon somnar.. Hela kvällen blir ju liksom förstörd :( När hon väl somnar så sover hon oftast hela natten till runt 8. Men att det ska vara SÅ svårt att somna? Hoppas det går över snart!

Planeras en tur till Kupolen i början på december! Ska bli SKOJ!! Behövs komma till lite andra affärer känner jag, så less på butiksutbudet här hemma förtillfället..

Ska på en visning imorgon, privat visning för en kvinna. Det går också bra att boka!