fredag 21 maj 2010

Fredag

Har en liten stund över nu så jag slänger in ett litet inlägg. Varit mycket denna vecka trots vi bara varit hemma. Eller mer eller mindre iaf.
I tisdags var vi till Fors och hälsade på Maria, husmor och alla djuren. Fikade och hade det mysigt ute i solen.
Onsdags var en stor dag, min "lilla" tjej fyllde 2 ÅR!!, jisses säger jag bara. Vart har tiden tagit vägen?? Kommer alla småbarnsår gå såhär fort?
Blev väldigt dåligt med kort knäppta, tyvärr.. :( Men det går nog ändå.

Igår var vi på Köpis hela dan, så skönt och bara strosa runt och prova kläder. Köpte en del också! Ska knäppa lite kort snart. Är ju inte direkt daligen ja handlar åt mig själv utan det är ju barnen som får det mesta. Dels för att det är så kul med barnkläder och att dom behöver det såklart. Men nu ska jag börja unna mig lite mera :)

Vaknade inatt/tidig morgon av att det regnade så otroligt. Det bara fräste och dånade. Mullrade lite också, men jag somnade nog om ganska omgående. Och när jag gick ner i tvättstugan fick jag en trevlig överraskning, eller så inte... Ganska blött på golvet om jag säger så.. Bläää! Inte så att det direkt är sjö, men tillräckligt blött.. Det bevisar ju bara att det regnade häftigt om det inte hinner undan.

Syster har varit hemma denna vecka, träffas inte så ofta så det var skoj! Hon åkte nyss tillbaka till hufvudstaden vår. Vi måste verkligen försöka komma ner dit i sommar. Eller vi ska ner! :)

Helg nu snart, men Fredrik har jour och det ska klyvas ved här.. Jättekul? Nej inte direkt, men snart är det klart. Nu måste jag försöka underhålla en vild tös som står här bredvid och retar gallfeber på mig...