tisdag 27 december 2011

Tomten

 

Tomten kom! Och lite läskigt var det ser det ut som. Säkrast i pappas knä. Efter några paket hade Edit inge problem alls att prata med tomten. Harry däremot ville inte gå fram själv.=)
Så mycket klappar som barnen fick! Här kommer ett litet urval av allt:

DSC_0988DSC_0989 

DSC_0996DSC_1002

Här är vi hos mamma och pappa på kvällen. Mamma jobbade dock. Edit blev ekiperad med hela pippidressen, skor och peruk och allt!
Ett mikrofonstativ med högtalare blev poppis. Hos båda =)

DSC_1014DSC_1021 

DSC_1013

Harry med sina bilar. Är så kul och se hur han utvecklas för varje dag. Försöker säga så många ord och gör sig riktigt bra förstådd! Han var ju nyss liten bebis!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Fortfarande förkyld… Vaknar och är jättetäppt. Går över när jag kommer upp och får snyta och ta nässpray. Men ack så drygt! Vill ju träna jag! Nu kan jag säkert börja lite lätt för det sitter “bara” i näsan. Nästa vecka blir det gymmet så mycket det går. Fredrik har jour denna vecka så det är lite bökigt.
Vi ska försöka gå på bio denna vecka med. The girl with the dragon tattoo. Vi har sett alla svenska Stieg Larsson filmer så vi måste ju se denna också! Funderar på att äta en bit mat innan. Bara ta det lugnt en stund! Det kan vi behöva tycker jag.

Nu ska vi klä på oss och gå ut i blåsten en liten stund. Vi är ensamma till efter lunch. Fredrik är och inventerar några timmar nu.