måndag 19 oktober 2009



Resultatet :) Väldigt goda måste jag tillägga också!






Har satt mig ner en liten stund med en bulle och kopp te. Kollar runt lite på bloggarna, ser om nåt nytt hänt. Disken är snart avklarad, phu..
Få se hur länge Edit tänker sova. Vi gjorde lite annorlunda idag. Hon fick lunch innan hon somna, och därmed somnade lite senare än vanligt. Det visar sig hur det kommer funka. Bra hoppas jag.
Ska försöka göra sjalen klar ikväll hade jag tänkt. Ni ska på se sen :) Blir nog inte så tokigt. Kanske finns nån som vill ha en? ;p Den här är virkad i Järbos Fugagarn. 50% ull, 50% akryl. Gå gärna in på deras hemsida och kolla färgkartor eller om det är nåt annat garn som passar bättre.



















Måste vara väldigt gott med banan? Glad är hon iallafall :)






Snö

Snöar idag! Är så mysigt att sitta och titta ut genom fönstret tycker jag. Taken och marken är vita. Nu blir ju inte julkänslorna mindre om jag säger så.. Måste vara hormonerna som gör det. Brukar annars oftast ha ångest med allt som gäller JULEN.

Ska anfalla diskbänken nu och sen tror jag att jag ska försöka baka solskensbullar. Har pratat så länge om det så nu är det dags. Är nästan bara denna vecka jag hinner baka, men det är ju inte det lättaste med en liten vilde bredvid :) Ska som sagt försöka iallafall.

Återkommer med bildresultat om det blir nå bakande.