söndag 9 januari 2011

Sunday

DSC_1518

DSC_1512

DSC_1522

Vi var ute på förmiddan idag och busade lite. Harry sov skönt i vagnen så jag och Edit tog en liten runda runt på gården med spark och låda. Verkade som om hon tyckte om det Ler Nu har snön börjat rasa av taken. Det bara brakade till här nyss och det rasade av på framsidan på huset. Börjar bli lite läskigt att vara ute på gården nu när det är töväder. Man får hålla ett öga och öra öppet.

 

Den här första Rivstarts veckan har väl gott sådär.. Kan inte låta bli att äta om det finns nå gott hemma. Så nu är allt sånt borta! Hoppas det kommer bli ändring nu då träningen kommer igång! Sen i höstas när jag blev förkyld och inte träna så fortsatte jag att äta lika. Har väl gått upp ca 3 kilo.. sen oktober. Inte bra inte bra! Men som sagt nu är det ändring på det!!! Lite rädd för vägningen imorgon, men det är bara att bita i det sura äpplet..

Middag

 

Kassler & broccoligratäng

DSC_1527

Vi blev glatt överraskade av resultatet! Jättegott!! Kommer vi verkligen att göra igen. Och inte var det svårt heller. Och snabbt också.

 

4 port.      ca 45 min.

2 broccolibuketter                                                         4 dl vispgrädde

1 gul lök                                                                           400 gr kassler strimlad

smör till att steka i och smöra formen med              2 dl riven ost

Salt & Peppar

Tillagning

1. Sätt ugnen på 225 grader. Skär broccolin i stora bitar. Koka upp vatten och förväll broccolin lätt i saltat vatten, ca 3-4 min. Smörj en ugnsfast form och lägg i broccolin.
2. Smält smör i stekpanna. Hacka gul lök och fräs till den blir mjuk. Tillsätt grädden.
3. Tillsätt kassler, ost och kryddor och låt såsen puttra ihop på svag värme ca 5 min.
4. Häll såsen över broccolin. Gratinera i ugn 225 grader ca 15 min.

Källa: Tasteline

Snart middag!

 

Japp, snart dags för Kassler & broccoligratäng. Nytt recept, ska bli intressant och testa. Återkommer med bild och resultat senare!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~