tisdag 7 februari 2012

Here I go again

Lunchen är precis uppäten, Björn Ferrys laxlåda. Mumma =) Enkelt och gott, precis som det ska vara. Nu har jag gett mig f*n på IGEN!? att klara detta. Faller allt för ofta tillbaka till ruta ett.. Trodde jag hade bättre karaktär än jag har.. Bara och bryta ihop och komma igen, eller hur?

Nu är det visserligen bara tisdag, men det känns bra. Vågen visade –0,9 sen igår så det ger ju en liten spark där bak att fortsätta. Blev ju dubbelpass igår också. Åkte till Färnebo och zumbade. Var ju inte lika jobbigt eftersom jag inte kunde stegen. Vanemänniska som man är så är ju Maries program inpräntat i ryggmärgen vid det här laget. Ja, nästan iaf! Haha.
Nej, men det var kul och köra för en annan ledare.
Benen var riktigt tunga på gymmet i morse vill jag lova. Körde inte så mycket, mjukade upp kroppen lite bara. Lång stretch blev det också. Hade tänkt ta en promenad efter lunchen, men det blåser ju så in i norden varje dag. Småspik rättare sagt!

Håller på med ett evighetspysslande känns det som. Klippt ut MASSOR av trekanter i fina tyger, ska bli vimplar till midsommar. Ha, här har ni en som börjar i tid! =) Måste nog om det ska bli klart. I min fantasi så ska det sitta massor med vimplar/flaggspel uppe på magasinet. Myspys =) Är på jakt efter en snygg skottkärra också. Om nu en skottkärra kan vara snygg? fniss. Vad ska jag ha den till då tror ni? Tänk på sommar, alkohol, is. =)
Nu måste jag springa och hänga lite tvätt och plocka lite innan det är dags att hämta barnen!!