onsdag 11 april 2012

Nu kör jag! =)

 

Fick tipset om denna dryck.. Ska ge den en chans. Köpte några olika smaker idag på Maxi ICA. Har provat Citron/Lime-helt OK och då var den inte väl kyld som rekommenderades =)


Bild från celsliussverige.se

“Celsius, drycken som bränner ca 100 kalorier genom att öka ämnesomsättningen med 12% under 3-4 timmar. Dessutom ger den ökad energi, styrka och uthållighet. Celsius innehåller varken socker, fruktos eller kolhydrater och finns i 7 smaker:
Med kolsyra: Cola, Lemon-Lime, Orange, Wild berry och Ginger Ale
Utan kolsyra: Raspberry Acai och Peach Mange” Från Bella

Har börjat hålla koll på maten via Matdagboken igen. Nu är det slut på dåliga ursäkter och undanflykter!! Så de så =)
Är man Plusmedlem så finns det olika färdiga menyer att följa. Bara att kopiera till inköpslista och skriva ut. Perfekt! Kopieras även till matdagboken. Man fyller i vilket energibehov man har och drar av så mycket man ska/bör. “Ett kaloriunderskott på 400-700 kcal passar dom flesta. Det motsvarar en viktminskning på ca 0,5-1 kg/vecka.”
Jag kommer att följa en 4 veckorsmeny- Kalori- och kolhydratsnåla. Ligger mellan 1200-1300 kcal/dag. Låg andel kolhydrater (ca 20E%) samt en högre andel protein (ca 30-35E%).

Zumba ikväll igen!! Blir 3 såna pass denna vecka =) Det var väldigt många nya låtar i måndags eftersom jag varit borta länge igen. Men det gick rätt så bra. Är en del steg som INTE vill fastna, irriterande!
Nu ska jag börja med maten så vi får middag nån gång. Blir lite falukorv idag. Vi är ensamma ikväll/natt. Fredrik flög upp till Kiruna i morse för att hämta en lastbil till Rolba. Så han sitter och kör för fullt nu. Ca 130 mil tror jag det är hem hit.. Drygt och långt. Sen är det ju körtider han måste passa när det är lastbil han kör.

Trevlig kväll!!