fredag 23 april 2010

Fredag

Ännu en vecka till ända, snart iaf. Vart tar dagarna vägen? Som vanligt.
Var ensam första dagen idag, Fredrik åkte runt 7 imorse, kom visserligen hem vid 2-tiden men nu har jag testat på att vara hemma själv.
Lite svårt att komma på saker å göra, måste bli bättre på att hitta på. Pyssel, måla, leka osv osv. Edit är ju inte så mycket för sånt egentligen utan ska heslt hålla på själv, men jag vill ju göra saker med henne såklart när Harry sover och så. Det kanske blir bättre?

Vi kom ut iaf på förmiddan idag, tro't eller ej! Edit var som tokig i ALLA vattenpölar. Absolut inga begrepp om att diket fullt med vatten kanske inte är sån bra idé.. Hade nästan lust att låta henne plurra, men hade i hjärta till det. Dels var hon jättetrött när vi gick här på gården och en var hon nog GLAD att komma ut för helt plötsligt så kryper hon längs vägen. Ni vet ju vilket väder vi hade igår? Snöstorm. Och hur ser vägen ut efter snöslask? Önskar jag haft kameran med mig.. :)

Åkte in till Maxi för lite handling, passande med fredag och löning? NEJ! Tur Edit fick stanna hemma med mormor för inte var det underhållande.. Men nu är det gjort iaf!
Och på söndag åker vi till köpis och trängs.. Fredrik ska köpa ny kostym dels till begravningen och sen till bröllopet. Hoppas hitta lite till barnen också :)