torsdag 6 maj 2010

Torsdag













Har börjat rensa bland Edits kläder nu. Känns faktiskt lite i mammahjärtat :) Ska snart ta tag i alla småkläder för dom kommer inte att användas igen. Så varför ska dom ligga i lådor här hemma när nån annan kanske kan få glädje av dom! Klicka på länken här brevid om ni vill kolla Tradera!


Blir till att köpa mycket kläder till Harry snart för jag har bara unisex kläder upp till 56. Lite i 62, men inte mycket! Svårt och veta hur mycket han kommer växa under sommaren också, men kan tänka mig att han drar iväg mer än Edit. Hon hade 56 på mycket när hon var ca 4 månader så! Harry har ju mycket sånt nu och är 4 veckor!




Har verkligen kommit in i en slängperiod och ska verkligen försöka fortsätta med det!! Behövs om vi säger så.. Fattar inte va skräp man samlar på sig! Är säkert inte ensam om det och speciellt nu på våren antar jag.




Har det lite svårt med att sysselsätta Edit på dagarna.. Fantasin tryter totalt. Oftast blir det att vi går ut på förmiddan och leker lite. Går en sväng och får henne att sova då. Sen lunch antingen lek inne eller så tar vi oss ut igen. Är ju lite svårt när jag ammar, men Harry är verkligen underbart snäll. Peppar, peppar!


Och Edit provar verkligen alla gränser nu!! Kan bli skogstokig!!!! Bara som att hon klänger på vardagsrumsbordet och klättrar upp på det.. jag säger åt henne, tar ner henne och sätter henne antingen i sin stol eller på golvet. Hon bara SKRATTAR! Och då menar jag det där retfulla skrattet... Blir så trött av att behöva bli arg och bara säga NEJ NEJ..


Ska jag bara strunta i henne? Lär hon sig inte då att det är lugnt att hålla på? Är väl bara att inse att det är så här att ha småbarn! Hur ska det inte då se ut nästa år?!? HAHA :)