onsdag 12 november 2008

JA!!

Minus visade vågen!! Visserligen bara 0,4kg, men det var minus!!! Kändes bra med tanke på att jag ätit som aldrig förr dessa veckor när vi varit sjuka. Men det får INTE bli nån vana med det! Icke icke =)
En i klassen gick i mål idag. Hon nådde sin målvikt. Håll i er: hon har gått ner 42,9kg!! På 10 månader!!!! Helt otroligt. Är så inpererad av denna tjej, Anna heter hon förresten =). Hon har även en blogg: http://annaspoints.blogg.se
Så grattis igen Anna!!!

Ensam hemma igen, Fredrik är på kurs i Borlänge. Kommer imorgon.
Fick mat hos mammsen å pappsen sen åkte vi till min moster. Hon har besök från Danmark som vi hälsade på lite. Det är hennes mans systerdotter... Krångligt?=) dom håller kontakten fortfarande. Min mosters man gick bort 82 eller 83. Kul att dom kommer upp ibland. Men GUD så svårt att förstå danska.. Ojoj! Pratar ju så fort å.
Min ena kusin kom och hade sin hund med. Hon är van med barn så det gick jättbra! Bra att Edit får vara med lite hundar. Ronja är ju så "stor" i rörelserna så vi är rädda att de ska hända nåt.


Och min andra kusins fru är jättetjock nu! Ska få en bebis=) Har datum på söndag, så vi får se när den lill* tänkt komma ut. Tydligen så hade hjärtljuden varit låga idag så hon fick åka till sjukhuset och kolla upp det. Trodde det berodde på att hon inte varit riktigt kry . Hoppas verkligen för dom förtjänar verkligen att få en liten!

Men så långt det blev idag då! Hör inte till vanligheten ska jag säga! Nu ska jag hänga lite tvätt och surfa lite till innan John Blund kommer, känner att det börjar klia lite i ögonen.


Go' natt