lördag 30 april 2011

Inte så tokig

 

Vet inte om denna smak funnits länge, men jag är ju inte heller så ofta på bolaget heller : ) Den är faktiskt rätt så god. En aning för söt för mig, men ibland så får man unna sig!

DSC_0349

Åt supergod middag, Fredrik som lagat såklart! Rökte lax i grillen ,men det var ingen stor skillnad mot vanligt stekt. God ändå!! Sen tog vi en promenad runt byn, MEN fy så kallt det blåser!! Sån kontrast mot förra helgen.. Och tydligen ska det fortsätta vara kallt nu..

Blir lite fika med mamma och pappa när Fredrik kommer ner. Edit somna påengång, men Harry var vaken när jag gick ner såg jag. Dröjer nog inte så länge innan han kommer skulle jag tro.

Soliga lördag

Nyss ätit frukost, fast jag varit vaken länge. Bestämde mig för att köra ett zumbapass på Wii medans barnen fick sin frukost. Fick ihop ca 30 min och lite armar efter. Operation Gäddhäng bort är inledd! haha

Skulle verkligen behöva städa, men tror nog det går ändå. Ska duscha snart och sen går vi väl ut antar jag. Vänta på F som jobbar lite extra idag. Kolla igenom kylen om nåt saknas till grillningen i eftermiddag. Blir ett experiment känner jag på mig : )
Har absolut ingenting emot om jag måste åka till typ City Gross alldeles själv om jag säger så! : )

Håller på och lägger upp min strategi inför dessa 8 veckor med Biggest looser Hedesunda. Nu är det verkligen NOLL TOLERANS som gäller!
Ni andra som är med, har ni nån strategi? Blir till att uppdatera den här bloggen och biggest-bloggen.

Nu måste jag ta tag i lite busiga barn!

 

Ses!!