måndag 23 januari 2012

Busfrö

Edit förvånar mig mer och mer för varje dag som går =) Min lilla flicka är inte så liten längre Rött hjärta Blir mer och mer utan blöjan, men i morse tog hon nog priset!
När vi kommer fram till dagis så ropar hon ut att hon har bara trosor! Jätteglad =) Nej, sa jag. Men var tvungen och känna efter. MEN så var det, bara trosor och strumpbyxor. Nån gång i morse hann hon med att ta av sig blöjan. Haha! Älskade busunge
På dagis trodde dom att det var med flit, men icke icke. Hon provade pottan en gång medans jag var kvar, men hon var nog så uppspelt. Hoppas det kommit nåt under dagen.

Åkte som vanligt till gymmet efter lämning, men hade helt missat att nån pensionärsgrupp tränar mellan 9-11 på måndagar.. Tvär fullt. Åkte tillbaka till 11 istället då. Får försöka komma ihåg det nästa vecka. Benen var ganska tunga efter zumban igår. Körde mest crosstrainer. Några andra set också, men hade inte den rätta viljan idag..

Är så många tankar i mitt huvud igen! =) Bara roliga denna gång! Som ni vet så fyller jag ju hrrm, 30 år i höst.. Sssh =)
Skämt å sido, planerar fest till sommaren! J&F hade sin 30-års fest på midsommarafton för två år sen och jag tänker köra samma stil. Är liksom inge kul och ha fest ut i oktober direkt... Så nu hoppas vi på fint väder och glada människor!! Ni som känner er träffade – SAVE THE DATE – 22 juni =))

Nu måste jag duscha innan det är dags och hämta kidsen igen!! Dagarna går alldeles för fort!