fredag 4 februari 2011

Snö igen

 

Ja, visst är det härligt att det kommer lite snö igen?! Tror dom flesta börjar bli lite less på vintern nu! Jag vill ha VÅR, gärna igår! Men den som väntar..

DSC_0943

Bjuder på en snöbild från november

 

Idag kommer F hem!! Ska bli så skönt även om det bara är över helgen. Samma visa 2 veckor till med tjat om pappa hundra gånger om dan. Osv osv. Vet inte HUR många gånger jag sagt att pappa är på kurs.. Är väl inte så lätt för Edit heller att pappa helt plötsligt är borta flera dagar i rad. Men visst tär det på mig.. Inte sovit en hel natt. Finns dom som har det värre, men det skiter jag i just nu.

Gick fram till ICA i onsdags med barnen i underbara solen. När vi skulle gå hem så mötte jag två kvinnor som frågade om jag ville svara på några frågor om väg 56. Alla har säkert hört talas om denna RIKSväg som är väldigt olycksdrabbad.. Dom här kvinnorna var från Gefle Dagblad och började ställa frågor. Läs hela artikeln HÄR. Alltså det är så skrämmande vi tanken hur många fler som kommer att förolyckas på vägen för det kommer att hända igen. Det är bara en tidsfråga, tyvärr!!

Tog mig i kragen och åkte till komvux igår. Lämnade in alla betyg och ansökan till Svenska B, distans. Hoppas det kommer gå bra med barnen hemma. Det måste göra det!

Har kört Wii i stort sett varje morgon denna vecka. Den rekommenderar att man väger sig och gör ett Body test varje dag för bästa resultat. Är lite läskigt att kroppen kan skilja så från dag till dag i vikt.. Skumt. Vägning på måndag igen, ser inte fram emot det. Känner mig mer uppsvälld än en luftballong då det är lingonvecka… Bläää säger jag bara. Är ju med i en utmaning där jag satt 5 kg på 8 veckor.. Känns väl sådär lyckat.. Har “lyckats” gå ner 1,6kg hittills Ledsen Hade ju önskat att det varit liite mera då.. 5:e veckan på måndag så det är ju inte kört än, men jag har inte alltför stora förhoppningar. Slipper jag bli så besviken. Jaja, nya tag!!

Nu måste jag försöka röja undan lite innan det är dags för lunch och sen åka och hämta pappa! Middag blir det på IKEA idag Skrattar Plus lite shopping där Ler med tungan ute

 

Bye bye