tisdag 17 augusti 2010

Annat

Phu, nu har Edit äntligen somnat.. Kämpat in i det sista med att hålla ögonen öppna. Fredrik är ute i garaget och hjälper pappa så jag var tvungen att försöka lägga henne själv. Jag har aldrig lyckats få henne somna med Harry i samma rum, men ikväll GICK det! Tack!
Hon var som ett annat odjur innan vi gick upp.. Sprang runt ock levde rövare helt enkelt, var väl tröttheten som gjorde det antar jag.. Måtte det går lättare nu att lägga henne samtidigt som Harry är med!!!
Tror ni inte att TORSKEN är tillbaka då!?! Blir galen på detta... Har hållt på fram och tillbaka med detta i snart 2 månader.... Vet inte om jag slutar för tidigt med Mycostatinet.. Jaja, är väl bara att fortsätta kladda med det.. Blää! Vet inte om det finns nå starkare till det. Och eftersom det är en svamp så biter väl inte antibiotika heller?? Skull finnas nå dundersupermedicin tycker jag!! Som bara behövdes ta EN gång!

Mycket rör sig i huvudet igen.. Det som gnager mig är ARBETE.. Vad gör jag när föräldradagarna är slut?? På ett sätt vill jag fortsätta vara hemma, men på så vis får jag inga pengar, tyvärr. Och det andra viset så är jag lite less på att gå hemma hela dagarna. Speciellt en sån här dag då Edit varit krävande.. Men småbarnsåren kommer ju aldrig mer igen så jag vet inte...
Finns en grej som kanske skulle vara DET för mig, men det känns som det är lite väl lösa boliner. Måste forska mera.. Det skulle innefatta att jag startar eget, F-skatt. Har jag ju tänkt på tidigare inom underkläderna också. Hmm, ja får fundera på saken... Länge!



En fin våg hittade jag. Vet dock inte vart den ska få bo än. Kanske blir på bänken med en blomma på?

Lite

Börjar bli riktigt gott med gröt nu!


Dagens ljushuvud


Passion




Snart färdig. Fler bilder kommer