tisdag 11 januari 2011

IKEA

 

lekplats-lekmatta-blandade-farger__54851_PE159658_S4

Lekmatta 149:-

 

arstid-bordslampa-vit-fornicklad__0103650_PE249968_S4

Årstid 199:-

 

bumerang-galge-svangd-vit__0094750_PE232667_S4

Galgar 45:-/8 st

 

Kan gå timmar på IKEA, men helst utan barn då.. Blir inte samma, man hinner inte titta på allt man vill.

Gick in på Cityfrisörerna och kollade om dom hade nån tid åt Edit. Tydligen hade dom nån utbildning eller så idag, så vi ska åka tillbaka imorgon! Jippie, eller? Jag vet inte alls vad jag har för förväntningar eller vad jag ska kalla det.. Edit är ju en väldigt bestämd och envis liten/stor tjej! Vi får hoppas på det bästa helt enkelt. Kanske köpa nån mumsig bulle som muta? Va tror ni?

Maten och vattnet funkar rätt så bra nu tycker jag. Dock slarvat med vatten idag. Klunkar nu i soffan. Och imorgon börjar ÄNTLIGEN zumban!!!!! Som jag längtat!! Gäller väl att ta det lite lugnt i början, jag känner på en gång om jag kan köra på eller inte. Har ju ändå varit inaktiv flera flera veckor nu.. Inte bra.

Satt och surfade runt igår och hamnade på polisen.se. Av alla sajter kan man ju tänka. Hittade ett ledigt jobb där. Också inte heller riktigt med i planeringen. Men sagt och gjort så har jag faktiskt sökt denna tjänst. Hur vi ska lösa allt med barnen vid ev. tur att få det, det vet jag inte alls.. Detta arbete innefattar, dagtid, nattid och varannan helg.. Inte optimalt heller, men jag har ju ingenting att förlora. Problem är ju till för att lösas, eller hur? Så nu får vi hålla alla tummar och tår. Vet ju inte heller om jag är redo för att börja jobba, men det skulle vara riktigt skönt att ha en annan fast punkt att gå till. Ha ett liv utanför husets väggar, träffa nya kollegor m.m. Tror det skulle vara nyttigt för mig!

Nu ska jag kolla lite bloggar och försöka lämna lite kommentarer, är alltför dålig på det!