fredag 6 maj 2011

Fredag

ÄNTLIGEN tror jag att det släppt!! Sen i fredags har jag gått ner 1,3kg!!! Så glad idag :) Tröttheten försvann i ett nafs ska jag meddela!
Biggets looser vägningen är på söndagar och ser jag från förra söndagen så har jag gått ner 2,1kg!! Hoppas det fortsätter så här nu för då är det inte långt kvar till MÅL!!!!

Edit blev ledsen igår kväll när jag skulle åka och träna. Visserligen blir hon alltid det, åker ju oftast strax före läggdags. Igår så följde jag med Marie till Valbo där hon också har en klass. Kul och testa nya lokaler. Fanns speglar där, och det var faktiskt intressant och se hur det egentligen ser ut! Man skulle ha en stor spegel här hemma nånstans.. Men vart? Hm, blir till att fundera på.

Tårarna kom imorse igen vid lämningen, men jag tror det gick över ganska fort. Dom har inte ringt så jag är lugn. Det var inte lika jobbigt idag som igår iaf. Hoppas det kommer gå lättare för det gör ont att se henne ledsen! Säkert så är det så här för dom flesta, men iaf.
Just nu vet jag inte vad jag ska göra. Harry sover, tvättmaskinen snurrar och jag sitter i soffan och surfar. Lite nötter och citronvatten. DET ÄR SÅ LUGNT OCH TYST HÄR!! : ) Ska väl hänga tvätten och sätta fart på en till maskin strax. Både mina och Edits kläder går varma i tvätten nu. Mina träningskläder tvättas i stort sett varje dag. Såklart har jag ju olika träningskläder, men sport-bh:n får stå ut med mycket nu. Måste verkligen köpa en till SNART!!

Ikväll är det ZUMBAPARTY kl. 18.30-20.00 Folkets hus, Hedesunda. 80kr drop-in.
Varför inte ta med gubben eller grannen och kom och skaka loss lite! Fika ingår!
Kom kom!!