söndag 23 maj 2010

Helgen över

Ja, så var denna helg över. Pingst har det varit också och det har nästan gått mig obemärkt förbi. Är väl inget som firas direkt här hemma. Igår var det vedkapning som gällde, inte för min del då. Ja hade fullt upp med barnen och tvättning. Och tur var väl det, att jag hängde allt ute då för idag har det inte gått.. Regnat hela dagen... Humöret blir väldigt påverkat måste jag säga, så hoppas på bättre väder imorgon.
Blir väl kväller här snart känns det som. Edit har somnat och Harry slumrar lite halvt i babysittern.

Igår kväll var jag ensam hemma och skulle lägga Edit själv.. Gick inge vidare om jag säger så.. Det slutade med att jag gick och lade mig halv tio och Edit somnade som en stock bredvid mig. Tog nog inte så lång tid innan även jag somnade så det var skönt. F kom väl hem runt ett tiden tror jag. Måttligt glad ja känt mig under kvällen.. Ensam och helt slut. Kan inte sätta orden på det riktigt. Men det känns inge kul att vara själv vid nattning när det inte funkar. Men det är vara bara att bita i det sura äpplet och försöka igen. Men denna gång ska F vara hemma.

Längtar vid såna här tillfällen ännu mera tills amningen är avklarad för jag känner verkligen att jag behöver komma bort lite. Visst kan jag komma bort nu, men det måste ju planeras som att nu har Harry ätit då kan jag smita iväg.. Hur kul känns det liksom? Nej, får kämpa på några månader till.