onsdag 17 mars 2010

Vecka 37

 3 veckor kvar till BF. Kommer bebis före eller efter?? Har trott före, men bara för det så kommer jag väl gå över…. Är ganska less på denna mage nu om jag ska vara ärlig! Är inte ens mysigt längre! Gör ont när jag råkar stöta i nåt, svårt att plocka upp saker m.m….

Inte fina bristningar ser jag nu, men vad gör det då? Är ju liksom naturens gång. Vet att många har otrolig noja över dessa, men som sagt vad ska man göra åt det då?!

DSCF3039

Är gristrött idag, Edit vaknade vid 23-tiden igår och var jätteledsen, spelade ingen roll vad vi gjorde. Tog över henne till oss och vi somnade nästan. Eller alla utom jag.. Edit knuffade och buffade nästan ur mig ur sängen. Försökte smyga iväg på toa och sen lägga mig på madrassen, men hon vaknade igen. Tog med henne på toa och sen la vi oss på madrassen istället. Jag kunde inte somna om, benen kröp… Vaknade till vid 04, var tvungen att gå ner och äta lite. Sen kröp jag äntligen ner i min säng! Edit gjorde morgon strax efter 07 så jag har varit måttligt pigg idag.. Eller så inte!

Ska ta en dusch nu, så kanske sängen kallar snart! Tror nästan det för jag behöver nog vila mer än vad jag gör..