lördag 14 september 2013

Sopslut

Så fort jag kom hem från jobbet igår så blev jag tokförkyld! Som en blixt bara.. Ont i halsen och helt tom i huvudet. Vet inte om kroppen kände att det var helg och kunde slappna av.. Proppar i mig C-vitamin och hoppas på det bästa!!
Både jag och Fredrik somnade igår när vi nattat barnen. Edit hade också feber då:( Så vi somnade halv åtta och vaknade vid elva. Vaken en stund, duschade sen sov vi vidare. Jag kom ner halv tio idag! Välbehövligt misstänker jag. Hoppas att det gjort nån nytta. 
Försökt tagit det lugnt idag, tvättat lite och fixat. 
Vi har börjat få lite lite ordning i sovrummet iaf! Ska sova där inatt :-)




Så här ser det ut i dagsläget. Just här kommer det inte hända så mycket mer. Lamporna sitter fast likaså sockerlådorna som får agera nattduksbord. Skönt att slippa ha dom på golvet.

Nu letar jag febrilt efter en sängkappa! Hittar inga fina som är 52 cm höga.. 45 cm är tydligen standard. 
Finns jättefina på H&M, men lika där.. Står på en att det kommer en Queen och en King snart, ser dock inga mått. Kan ju hoppas att dom är stötte. Funderar på att testa sy en egen, men vet inte.. Är ju inte direkt vän med symaskinen. Skulle vara kul och göra en egen. Få se, ska dyka ner i alla gamla lakan och kolla om jag hittar nåt passande!

Trevlig kväll på er alla!!

Inga kommentarer: