måndag 4 juli 2011

Urban

Åh, vilken helg det har varit!! Väckarklockan ringde 05:20 i lördags. Hoppa upp svira om, fixa håret, sminka lite och äta frukost. Sen bar det av mot Jessika för kidnappning. Det var alltså dags för MÖHIPPA!!
Bruden blev riktig förvånad precis som det var mening med.
Bruden fick 30 min på sig att klä sig och packa en väska med lite kläder m.m. Fin peruk med slöja sattes på och vi begav oss mot Gävle. Fortfarande ovetandes brud om vart vi skulle. Väl på bussen framgick det ju av chauffören att Stockholm var destinationen.
Väl framme i värmen gick vi, ja det kändes som vi gick i cirklar Ler Jag hittar ju verkligen inte i huvudstaden! Tur vi hade vana Stockholmare med oss! En vätskepaus nånstans Söder Mälarestrand? Kanske hette så eller nåt sånt?! Lite dryck och bruden fick börja dra namnlappar. Vi hade alla köpt/gjort en present som symboliserar Jessika eller nåt vi gjort tillsammans. Vi har ju alla olika historier.
Lunch intogs och sen vidare mot dagens höjdpunkt. Dansen! Vi fick klä om till spets och plymer Skrattar Once in a lifetime var det tror jag!
Svira om igen i värmen och letade oss till en liten park där vi fortsatt med paketöppning och lite dricka. Ett stenkast därifrån väntade middagen på restaurang Blekholmen. Mumsade god lax på ekplanka!
Bussresa hem mot Gävle igen och vidare ut för lite prat och cider. Dansade tills fötterna trillade av (nästan) Lång kall väntan på bussen.
Känns verkligen att man inte är nån utemänniska, men när det är så långt mellan gångerna så är det roligt!!

Har inte hämtat hem kameran än så ni får nöja er med mycket text än så länge!

Natti natti!

Inga kommentarer: