lördag 9 juli 2011

Helg!

Blev varmt idag med! Vaknade till smatter på taket så trodde på en innedag. Så blev det inte. Var tänkt att vi skulle åka och bada med Kerstin och hennes barn, men vi hoppade det. Åkte dit och lekte en stund istället. Skönt och bara sitta lugnt och prata om allt och ingenting.

Grabbarna är på svensexa idag så det är lugnt hemma. Ska åka med lite förtäring åt dom senare i form av Bullens pilsnerkorv och öl! Ler
Hoppas dom har det skoj!

 

DSC_0155



Har kommit en till vagn in på ranchen. Hittade en Babytravel jogger på blocket igår kväll. Mailade och skrev att jag tog den osedd. Såg jättefin ut! Nu visade det sig att säljaren kommer härifrån så hon tar ut vagnen till sina föräldrar. Slipper vi åka till Gävle och hämta! Världen är bra liten ibland Ler
Vi vill inte ta syskonvagnen ner till Stockholm och på den lilla sulkyn är det inge liggläge på. Bra pris så vi slog till!

 

DSC_0156

Underbart kort tycker jag. Arg liten kille!

DSC_0158

Hajja mölla röjer vidare här hemma! Helt VILD är denna katt!! Tänk om hon kunde stanna i växten, men bli lite lugnare.

2 kommentarer:

Erika sa...

Tack så mycket har ryktet nått byn nu:) Ja oh ja de gäller o få till det dära med rutiner osömn o så bara :) Jasså vill du bli av med grejor så köper jag gärna, du kanske råkar ha en bröstpump ? :)

Erika sa...

Jasså ja än så länge kan han inte ens ha strl 44, men de märks vad man saknar för klädesplagg sen :)
Oki ja men gör så huvudsaken den funkar o få ur mjölken med så :)