torsdag 18 november 2010

Torsdag

Så snöar det igen då. Måste väl erkänna att det är lite mysigt även om det tar emot. Kan inte neka att små julkänslor kommer smygande :)

Gjorde min dagliga bloggrunda och såg att ViktVäktarna skulle starta i Tierp i januari. Känns lite lockande att börja igen och få bort dom här envisa kilona som är kvar, ca 9 kg. Kanske inte låter så mycket, men det är ju dom sista kilona som är svåra att få bort!
Nu har jag ju slarvat en del och inte kunnat träna heller på snart 3 veckor. Har inte gått upp heller, snarare ner. Frågan är ju om det är på grund av förkylningen eller inte. Jaja, det kommer visa sig när jag kommer igång igen.


Badade barnen igår. Vilka vilddjur! Harry sitter och plaskar allt han kan med händerna! Så synd att vi inte har badkar.. Får åka till farmor å farfar och låta dom bada där.
Harry bara kastade sig över kanten på baljan, höll ju på och volta över. Totalt orädd! :) Edit stod och hällde med vattenkannan rakt över honom, inte en min. Så roligt att se dom komma bra överens för en gångs skull, haha! Ska lägga in bilderna sen.

Är lite baksugen, kanske ska svänga ihop lite muffins tills pappa kommer hem på lunch? Ja så får det bli!

Inga kommentarer: