Ca 25 st. 200C
100 gr smör eller margrin
1½ dl farinsocker
1 tsk vaniljsocker
1 ägg
2 dl vetemjöl
1 dl havregryn
½ tsk bikarbonat
1 krm salt
100 gr hackad mörk choklad
GÖR SÅ HÄR: Sätt ugnen på 200C. Vispa smör, farinsocker och vaniljsocker med elvisp. Tillsätt ägget och vispa poröst.
Blanda övriga ingredienser i en skål och rör ner i smeten.
Rulla kulor, cirka 1 matsked smet till varje och lägg med cirka 5 cm mellanrum på plåtar med
bakplåtspapper, platta till kulorna lite.
Grädda mitt i ugnen i cirka 10 minuter.
100 gr smör eller margrin
1½ dl farinsocker
1 tsk vaniljsocker
1 ägg
2 dl vetemjöl
1 dl havregryn
½ tsk bikarbonat
1 krm salt
100 gr hackad mörk choklad
GÖR SÅ HÄR: Sätt ugnen på 200C. Vispa smör, farinsocker och vaniljsocker med elvisp. Tillsätt ägget och vispa poröst.
Blanda övriga ingredienser i en skål och rör ner i smeten.
Rulla kulor, cirka 1 matsked smet till varje och lägg med cirka 5 cm mellanrum på plåtar med
bakplåtspapper, platta till kulorna lite.
Grädda mitt i ugnen i cirka 10 minuter.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar